SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG

Selena Gomez 1992. július 22-én született Grand Prairieben, Texasban, Ricardo Joel Gomez és Amanda Dawn Cornett egyetlen gyermekeként, mikor még Mandy csak 16 éves volt. Amikor megszületett, egy Selena Quintanilla-Pérez nevű énekesnő után kapta a nevét. Selena első nagy szerepe a 'Barney és barátai' című sorozatban történt, 2002-ben, Giannát alakította, majd kisebb szerepeket követően a nagy áttörést a Disney Channel egyik sorozata, a 'Varázslók a Waverly helyből' hozta meg neki, 2007-ben, öt éven keresztül alakította Alex Russo szerepét, ekkora már 15 éves volt. Közben kisebb-nagyobb szerepei voltak filmekben, sorozatokban egyaránt, 2009-ben megjelent első albuma is, ami a 'Kiss & Tell' nevet kapta. Három albumig és három szólóalbumig meg sem állt, utoljára a 'Revival' jelent meg 2015-ben, majd 2016 májusától elindult a Revival Tour, de Selena ebben a pillanatban is éppen dolgozik valamin. :)

 
Munkálatok

HOTEL TRANSYLVANIA 3
Típus: Mesefilm
Selena mint: Mavis szikronhangja
Kiadás dátuma: 2018. július 13.
Státusz: Előkészületek

13 REASONS WHY
Típus: Sorozat
Selena mint: Az alkotó
Kiadás dátuma: 2017. március 31.
Státusz: Kazetták folyamatban

PUMA
Típus: Ruházati cég
Selena mint reklámarc
Megjelenés: Folyamatosan

COACH
Típus: Ruházati cég
Selena mint modell, tervező
Megjelenés: Folyamatosan

 
Partnerek

Ha szeretnél a cserék közé jelentkezni, akkor azt a chat hiánya miatt csak mailban teheted meg: selenabomb@gmail.com. Ha szünet, zárás vagy hírek hiánya miatt lekerültél, akkor az ikonok alatt találod az oldalad címét, linkeletlenül.

   

   

   

12/8 hely szabad

 
Aktuális

 
Infóbox
Szerkesztő: Mia
Téma: Selena Gomez
Nyitás: 2011. március 15.
Címváltás HeySelenáról: 2017. október 18.
Elérhetőség: selenabomb@gmail.com
Kredit: LindaDesign | Efruse
Szolgáltató: G-portál | SoSugary
Az oldal nem áll kapcsolatban Selena Gomezzel, hozzátartozóival, vagy ismerőseivel. Ez egy magyar rajongói oldal, ahol minden modul saját írású és fordítású, ami pedig mégsem, ott feltüntettem a forrást. Az oldal célja, hogy elsőként értesülj az énekesnővel kapcsolatos hírekről.
 
Instabox

@selenagomez

 
Archívum
Friss bejegyzések
2018.07.22. 05:55
2018.07.13. 09:32
2018.07.13. 08:43
 
Látogatók
Indulás: 2011-03-15
 

Most kezdek felnőni

A 19éves énekes-színésznő az egyik legirigyeltebb ifjú sztár: nem elég, hogy káprázatos sikereket aratott,  és további fényes karrier áll előtte, még a magánélete is rendben van! A Disney üdvöskéje, a felnőtté válásról, a barátokról és persze az álompasijáról, Justin Bieber-ről mesélt.

IM: 2011-ben óriási lépést tettél a TV sztártól az igazi filmszínésszé válás útján.

Selena: A Monte Carlora gondolsz? Én is így érzem!

IM: Mennyivel másabb mozifilmben játszani, mint TV sorozatban?

Selena: Szerintem csak a kettő hangulata különbözik a feladatok nagyon hasonlóak. A sorozatoknak megvan azaz előnyük, hogy sokáig ugyan azt a karaktert formálom meg, így van időm ráérezni, megszokni, és a második - harmadik résznél már könnyebben megy minden.

IM: Ebben a filmben egy olyan lányt alakítasz, aki élete első önálló utazására készül - és ez a felnőtté válást is szimbolizálja. Könnyen tudtál azonosulni a szereppel?

Selena: Abszolút! Tényleg vicces, hogy én is pont mostanában kezdem igazán felnőttnek érezni magam. 2011-et pl úgy indítottam, hogy a szüleim felügyelete nélkül, a barátaimmal New York-ba utaztunk és ott buliztunk. Jó érzés kicsit függetlennek lenni! Ennél jobb már csak az, hogy anyuék megbíznak bennem.

IM: Meg persze az, hogy megengeded magadnak, hogy független légy.

Selena: Persze, nagyon tuti, hogy kedvemre vásárolhatok.

IM: Ha világ körüli útra mennél, melyik hírességet vinnéd magaddal?

Selena: Taylor Swift-et, ez nem kérdés! Már több mint 3 éve ismerem, és nagyon szeretem!

IM:  Biztos sokat számít, hogy hasonló pályán mozogtok...

Selena: Persze! Nagyjából azonos parákon megyünk át, úgyhogy rögtök értjük, miről beszél a másik. Sokszor előfordul, hogy kiakadok valamin, amin ő már túltette magát, és így tökjó tanácsokat tud adni.

IM: Ő a legjobb barátod?

Selena: Eljutottam arra a pontra, amikor a "legjobb barát" cimkét már nem tudom komolyan venni. Szerintem úgy jó, ha mindenkinek van egy-két barátja, akikben maximálisan megbízhat. Akinek több ilyen támasza van, az nagyon szerencsésnek mondhatja magát - én is ilyen vagyok.

IM: Könnyen barátkozol? A hírességek gyakran panaszkodnak, hogy a népszerűség átkaként bonyolúltá, sőt fent tarthatatlanná válnak a hétköznapi kapcsolataik.

Selena: Eleinte sokszor előfordult, hogy amikor hosszú távollét után összefutottam a régi ismerőseimmel, azon pörögtem, hogyan tarthattam velük a kapcsolatot. Az idő és a távolság - és persze az a tény, hogy teljesen más irányba változott az életvitelünk - mindent összekavart. Ma már tudom, hogy minden egyes ember okkal kerül a közelembe, még azok is akik rossz hatással vannak rám, vagy a pályámra.  Olyanok, mint a leckék, amelyből tanulnunk kell, és néha vizsgázni is.

IM: Sokszor csalódtál a régi barátaidban?

Selena: Volt néhány rossz éjszakám, de nem ért tragikus csalódás. Nem szeretek a múlt problémáin rágódni, mert túl sok energiát rabolnak tőlem ezek az emlékek.

IM: Könnyen megbocsájtasz?

Selena: Hiszek abban, hogy mindenkinek jár egy második esély - de abban nem, hogy hagyni kell, hogy a végtelenségig kihasználják a bizalmamat. Amúgy utálom haragot tartani, nem is igazán vagyok képes rá! Azt viszont megtanultam, hogy vannak emberek, akiket bár nagyon szeretek, nem szabad közel engednek magamhoz, mert veszélyesek.

IM: Ezek a parák a pasikkal szemben is fent állnak..

Selena: Mindenféle emberi kapcsolattal ez a helyzet. Az első szerelmi csalódásomat 15 éves koromban éltem át.

IM: Akkor voltál először szerelmes?

Selena: Azt hiszem akkor, 15 évesen. Nagyon belezúgtam a srácba, biztosra vettem, hogy hozzá megyek feleségül! Vicces visszagondolni rá! Amikor szakítottunk, azt hittem eljött a világvége, bele fogok halni. A barátaim nagyon jó fejek voltak: órákon át hallgatták a panaszáradataimat, akár az éjszaka kellős közepén is. Aztán szépen, lassan enyhült a fájdalom, és most már sokkal tisztábban látom az egészet!

IM: Szeretsz szerelmes lenni?

Selena: Akkor igen, ha a szerelmem hasonlóan érez irántam, ha őt is boldoggá teszi, ha engem boldognak lát. Annál nincs csodásabb.

IM: Mi a legnagyobb hiba, amit a csajok elkövetnek egy kapcsolatban?

Selena: Hogy nem önmagukat adják, ha nem erőlködnek, hogy olyanná váljanak, milyennek a pasijuk látni akarja őket! Ezt én is megjátszottam, és egy ideig működött, de aztán a kisebb-nagyobb hazugságok tönkretették a viszonyunkat. A végén pocsék érzés volt, hogy hiába törtem magam, hiába próbáltam meg mindent a kedvéért. Neki nem én kellettem.

IM: Ritkán nyilatkozol a Justinnal való kapcsolatodról, sőt sokáig egyáltalán nem voltál hajlandó beszélni róla. Miért nyíltál meg mégis?

Selena: Még mindig igyekszem kerülni a témát. Tudom, már-már közhelyes, de a magánélet, azért magán, mert csak a miénk, és nem tartozik másra. Ugyanakkor ne szeretek bujkálni, és ahelyett, hogy alaptalan pletykák terjengnének, inkább mi mondjuk el, hogy mi a helyzet.

IM: JB hihetetlenül népszerű, óriási csaj rajongótáborral. Sokszor bántottak?

Selena:  Igen, de szerencsére fel tudtam dolgozni ezeket a sértéseket. Emlékeztem arra, mikor Zac Efronért rajongtam: én is ugyanígy féltékenykedtem.

IM: Kinőtted?

Selena: Viccelsz? Még mindig úgy emlegetem, mint a jövendőbeli férjemet! ;)

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!