SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG

Selena Gomez 1992. július 22-én született Grand Prairieben, Texasban, Ricardo Joel Gomez és Amanda Dawn Cornett egyetlen gyermekeként, mikor még Mandy csak 16 éves volt. Amikor megszületett, egy Selena Quintanilla-Pérez nevű énekesnő után kapta a nevét. Selena első nagy szerepe a 'Barney és barátai' című sorozatban történt, 2002-ben, Giannát alakította, majd kisebb szerepeket követően a nagy áttörést a Disney Channel egyik sorozata, a 'Varázslók a Waverly helyből' hozta meg neki, 2007-ben, öt éven keresztül alakította Alex Russo szerepét, ekkora már 15 éves volt. Közben kisebb-nagyobb szerepei voltak filmekben, sorozatokban egyaránt, 2009-ben megjelent első albuma is, ami a 'Kiss & Tell' nevet kapta. Három albumig és három szólóalbumig meg sem állt, utoljára a 'Revival' jelent meg 2015-ben, majd 2016 májusától elindult a Revival Tour, de Selena ebben a pillanatban is éppen dolgozik valamin. :)

 
Munkálatok

HOTEL TRANSYLVANIA 3
Típus: Mesefilm
Selena mint: Mavis szikronhangja
Kiadás dátuma: 2018. július 13.
Státusz: Előkészületek

13 REASONS WHY
Típus: Sorozat
Selena mint: Az alkotó
Kiadás dátuma: 2017. március 31.
Státusz: Kazetták folyamatban

PUMA
Típus: Ruházati cég
Selena mint reklámarc
Megjelenés: Folyamatosan

COACH
Típus: Ruházati cég
Selena mint modell, tervező
Megjelenés: Folyamatosan

 
Partnerek

Ha szeretnél a cserék közé jelentkezni, akkor azt a chat hiánya miatt csak mailban teheted meg: selenabomb@gmail.com. Ha szünet, zárás vagy hírek hiánya miatt lekerültél, akkor az ikonok alatt találod az oldalad címét, linkeletlenül.

   

   

   

12/8 hely szabad

 
Aktuális

 
Infóbox
Szerkesztő: Mia
Téma: Selena Gomez
Nyitás: 2011. március 15.
Címváltás HeySelenáról: 2017. október 18.
Elérhetőség: selenabomb@gmail.com
Kredit: LindaDesign | Efruse
Szolgáltató: G-portál | SoSugary
Az oldal nem áll kapcsolatban Selena Gomezzel, hozzátartozóival, vagy ismerőseivel. Ez egy magyar rajongói oldal, ahol minden modul saját írású és fordítású, ami pedig mégsem, ott feltüntettem a forrást. Az oldal célja, hogy elsőként értesülj az énekesnővel kapcsolatos hírekről.
 
Instabox

@selenagomez

 
Archívum
Friss bejegyzések
2018.07.22. 05:55
2018.07.13. 09:32
2018.07.13. 08:43
 
Látogatók
Indulás: 2011-03-15
 

Selena és Justin

Az interjút egy magazinban találtam és gondoltam, hogy begépelem nektek, hátha kíváncsiak vagytok rá! :)

G!RL: Azt hallottuk, hogy Justin folyamatosan a tenyerén hordoz. Igaz ez?

SELENA: Húha, persze, hogy igaz! Justin tökéletes úriember: nem fogja vissza magát, ha ki akarja mutatni, mennyire szeret.

G!RL: Mi volt a legnagyobb ajándék, amit kaptál tőle?

SELENA: Nem tudom osztályozni az ajándékait, mindegyik nagyon fontos számomra. Az pedig, hogy mennyibe kerülnek, nem is akarom tudni. :)

G!RL: Igaz, hogy kibérelt neked egy stadiont?

SELENA: Igen, igaz. A Los Angeles-i Staples Centerben rendezett nekem egy vetítést az egyik kedvenc filmemről.

G!RL: Melyik volt az a film?

SELENA: A Titanic. Ott ültünk ketten a 20 000 fős arénában, és moziztunk. Nagyon romantikus volt.

G!RL: Hogyan tudod viszonozni ezeket a nagylelkű ajándékokat?

SELENA: Justin annyira kedves és aktív, hogy lehetetlen lenne mindent viszonozni neki. Egyébként nem is várja el. Ő csak annyit szeretne, hogy boldog legyek. Azt mondta még az elején, hogy ő ilyen ajándékozós, szervezkedős, randizós srác. Gondoltam majd néha küld 1-1 csokor virágot. De ő egy egész virágboltot küld! Én nem vagyok ennyire kreatív. Sajnos nagyon is földhöz ragadt vagyok. Képtelen lennék ilyen extrém dolgokat kitalálni, de ha nagyon-nagyon-nagyon megerőltetném magam talán én is összetudnék hozni valami tized ennyi jót neki.

G!RL: Néha nem érzed magad rosszul ettől a nagylelkűségtől?

SELENA: Most már nem. Sőt, kifejezetten örülök neki, és boldoggá tesz. De ha csak egy csokit venne nekem néha a boltban, már annak is örülnék. Szeretem érezni, hogy fontos vagyok neki, és hogy gondol rám. Elképesztő módon tudja ezt megtenni. Eleinte csodálkoztam rajta, most viszont már elképedek, hogy mennyire kreatív tud lenni.

G!RL: Sosem volt még gond abból, hogy Justin hiperaktív ha randizásról van szó, te pedig nem annyira?

SELENA: Én próbáltam igyekezni az elején, de leállított, hogy erre semmi szükség. Belőle egy spontán módon és egyszerűen jön.  Néha elképzelem, ahogy gondolkodunk, hol is randizzunk és hirtelen eszébe jut, hogy milyen jó ötlet lenne, ha kibérelne egy stadiont mozizáshoz. Teljesen kattant! Azt mondta, hogy egy ilyen tökéletes nőnek tökéletes bánásmód jár.

G!RL: Te is tökéletesnek tartod magad?

SELENA: Ó, dehogy! Emberből vagyok, vannak hibáim.

G!RL: Például? Csak mert sokadik ránézésre is tökélezesnek tűnsz.

SELENA: Jaj, de aranyosak vagytok! De ki kell, hogy ábrándítsalak titeket. Viszont nem mondhatom el, hogy mik a hibáim. Akkor nem tartanának tökéletesnek. Pedig néha tök béna vagyok. :)

G!RL: Sokat bénázol?

SELENA: Ha olimpiai sportág lenne az ügyetlenkedés, akkor tutira megnyerném. Néha leverek és összetörök ezt-azt véletlenül. Vagy elbotlok egy kétcentis bukkanóban. Mondom, profi vagyok bénázásból.

G!RL: A belsőddel egyébként elégedett vagy?

SELENA: Van egy olyan mondás, hogy ha teljesen elégedett vagy magaddal, akkor biztosan baj van veled. Szerintem ez teljesen igaz, úgyhogy nem vagyok maradéktalanul elégedett.  Persze boldog vagyok a bőrömben, csak néha itt-ott alakítanék magamon. Nem kell nagy dolgokra gondolni. De ha minden így marad, én akkor is egy boldog lány maradok minden tekintetben!

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!