SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG

Selena Gomez 1992. július 22-én született Grand Prairieben, Texasban, Ricardo Joel Gomez és Amanda Dawn Cornett egyetlen gyermekeként, mikor még Mandy csak 16 éves volt. Amikor megszületett, egy Selena Quintanilla-Pérez nevű énekesnő után kapta a nevét. Selena első nagy szerepe a 'Barney és barátai' című sorozatban történt, 2002-ben, Giannát alakította, majd kisebb szerepeket követően a nagy áttörést a Disney Channel egyik sorozata, a 'Varázslók a Waverly helyből' hozta meg neki, 2007-ben, öt éven keresztül alakította Alex Russo szerepét, ekkora már 15 éves volt. Közben kisebb-nagyobb szerepei voltak filmekben, sorozatokban egyaránt, 2009-ben megjelent első albuma is, ami a 'Kiss & Tell' nevet kapta. Három albumig és három szólóalbumig meg sem állt, utoljára a 'Revival' jelent meg 2015-ben, majd 2016 májusától elindult a Revival Tour, de Selena ebben a pillanatban is éppen dolgozik valamin. :)

 
Munkálatok

HOTEL TRANSYLVANIA 3
Típus: Mesefilm
Selena mint: Mavis szikronhangja
Kiadás dátuma: 2018. július 13.
Státusz: Előkészületek

13 REASONS WHY
Típus: Sorozat
Selena mint: Az alkotó
Kiadás dátuma: 2017. március 31.
Státusz: Kazetták folyamatban

PUMA
Típus: Ruházati cég
Selena mint reklámarc
Megjelenés: Folyamatosan

COACH
Típus: Ruházati cég
Selena mint modell, tervező
Megjelenés: Folyamatosan

 
Partnerek

Ha szeretnél a cserék közé jelentkezni, akkor azt a chat hiánya miatt csak mailban teheted meg: selenabomb@gmail.com. Ha szünet, zárás vagy hírek hiánya miatt lekerültél, akkor az ikonok alatt találod az oldalad címét, linkeletlenül.

   

   

   

12/8 hely szabad

 
Aktuális

 
Infóbox
Szerkesztő: Mia
Téma: Selena Gomez
Nyitás: 2011. március 15.
Címváltás HeySelenáról: 2017. október 18.
Elérhetőség: selenabomb@gmail.com
Kredit: LindaDesign | Efruse
Szolgáltató: G-portál | SoSugary
Az oldal nem áll kapcsolatban Selena Gomezzel, hozzátartozóival, vagy ismerőseivel. Ez egy magyar rajongói oldal, ahol minden modul saját írású és fordítású, ami pedig mégsem, ott feltüntettem a forrást. Az oldal célja, hogy elsőként értesülj az énekesnővel kapcsolatos hírekről.
 
Instabox

@selenagomez

 
Archívum
Friss bejegyzések
2018.07.22. 05:55
2018.07.13. 09:32
2018.07.13. 08:43
 
Látogatók
Indulás: 2011-03-15
 

Tetoválás

Selena a Hollywoodi CA-nál csináltatta a tetoválását, 2012 február 22-én, ami pont úgy néz ki, mint egy hangjegy. A tetováló neve Louie Gomez, aki korábban Justinnak és apjának, Jeremy Bieber-nek is készített már tetoválást. "Van tetoválásom, de az alapítvány miatt csináltattam. Egy kereszt a csuklómon. Nem szégyellem, de büszke sem vagyok rá! Azért lett, mert keresztény vagyok, és egy pici keresztet még anyukám is megengedett!"

 

A híres tetoválóművész, Bang Bang készítette el Selena második tetoválását is New York-ban. A LXXVI római számokat, ami 76-ot jelent. Igazából még nem tudni, hogy pontosan mi miatt csináltatta, talán az anyukája születési dátuma..?

 

Selena harmadik tetoválásáról eddig még infót nem találtam,a jobb csípője alatt található és végülis a combján ér véget egy ismeretlen írás.

A negyedik tetoválás egy felirat a hátán, ami arabul, annyit jelent, hogy "Szeresd önmagad". Szintén BangBang készítette el, aki nyilatkozott és egy képet is feltöltött a mesterműről. "Selena már előre kiírta, hogy hogyan akarja. A tetoválás körülbelül 4 cm, és nem tartott túl sokáig, körülbelül 30-45 percig. A leghosszabb ideig az elhelyezés tartott. Eljátszadoztunk egy kicsit, amíg megtaláltuk a tökéletes helyet" - nyilatkozta BangBang az E! Online-nak, majd egy képet is kitett Instagram-fiókjára, amihez ezt fűzte: Egy kis ajándék a barátomnak, Selena Gomeznek."

 

2015 június 4. napján Selena megmutatta ötödik tetoválását, ami a füle mögött található. Egy 'G' betűt ábrázol, a húga, Gracie miatt csináltatta.

 

Selena hatodik tetoválása a Miamiban történő kikapcsolódás során derült ki, a fürdőruhás képeken rögtög kilátszott  a tetoválás, ami sok ember figyelmét felhívta rá. x31-es látható a bal csípőjén, ami a hinuizmusságból ered.

 

A hetedik tetoválás Selena lábfejére került, mégpedig egy 'Sunshine' szócska, ami nagpényt, napsütést jelent. Nagymamája, Jean Gibson ihlette, aki sokszor emlegette ezt.

 

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!