Selena Gomez 1992. július 22-én született Grand Prairieben, Texasban, Ricardo Joel Gomez és Amanda Dawn Cornett egyetlen gyermekeként, mikor még Mandy csak 16 éves volt. Amikor megszületett, egy Selena Quintanilla-Pérez nevű énekesnő után kapta a nevét. Selena első nagy szerepe a 'Barney és barátai' című sorozatban történt, 2002-ben, Giannát alakította, majd kisebb szerepeket követően a nagy áttörést a Disney Channel egyik sorozata, a 'Varázslók a Waverly helyből' hozta meg neki, 2007-ben, öt éven keresztül alakította Alex Russo szerepét, ekkora már 15 éves volt. Közben kisebb-nagyobb szerepei voltak filmekben, sorozatokban egyaránt, 2009-ben megjelent első albuma is, ami a 'Kiss & Tell' nevet kapta. Három albumig és három szólóalbumig meg sem állt, utoljára a 'Revival' jelent meg 2015-ben, de Selena ebben a pillanatban is éppen dolgozik valamin. :)

 
Munkálatok

HOTEL TRANSYLVANIA 3
Típus: Mesefilm
Selena mint: Mavis szikronhangja
Kiadás dátuma: 2018. július 13.
Státusz: Előkészületek

13 REASONS WHY
Típus: Sorozat
Selena mint: Az alkotó
Kiadás dátuma: 2017. március 31.
Státusz: Kazetták folyamatban

PUMA
Típus: Ruházati cég
Selena mint reklámarc
Megjelenés: Folyamatosan

COACH
Típus: Ruházati cég
Selena mint modell, tervező
Megjelenés: Folyamatosan

 
Partnerek

Ha szeretnél a cserék közé jelentkezni, akkor azt a chat hiánya miatt csak mailban teheted meg: selenabomb@gmail.com. Ha szünet, zárás vagy hírek hiánya miatt lekerültél, akkor az ikonok alatt találod az oldalad címét, linkeletlenül.

   

   

   

   

16/8 hely szabad

Lekerültek: vampirnaplok-fan, amazing-blakelively, amazing-taylorswift, kosemblog

 
Aktuális

 
Infóbox
Szerkesztő: Mia
Téma: Selena Gomez
Nyitás: 2011. március 15.
Címváltás HeySelenáról: 2017. október 18.
Elérhetőség: selenabomb@gmail.com
Kredit: LindaDesign | Efruse
Szolgáltató: G-portál | SoSugary
Az oldal nem áll kapcsolatban Selena Gomezzel, hozzátartozóival, vagy ismerőseivel. Ez egy magyar rajongói oldal, ahol minden modul saját írású és fordítású, ami pedig mégsem, ott feltüntettem a forrást. Az oldal célja, hogy elsőként értesülj az énekesnővel kapcsolatos hírekről.
 
Instabox

@selenagomez

 
Archívum
Friss bejegyzések
2017.11.18. 15:30
2017.11.16. 19:13
2017.11.16. 14:17
 
Látogatók
Indulás: 2011-03-15
 

Hírek

Taylorral turnézna

2012.12.21. 17:56, Mia

Lehet, hogy Selena magánélete nincs a topon, karrierje viszont szárnyal. Nemrégiben új albumának munkálatairól mesélt, most pedig elárulta, ki lenne számára az ideális duettpartner. Taylor és Selena évek óta közeli viszonyt ápolnak egymással, ráadásul a countrysztár számos alkalomma adott tanácsot vagy vigasztalta Selenát a Justinnal való szakításuk után. Selena zsúfolt évnek néz elébe: egyrészt a The Wizards of Waverly Place filmváltozatával lesz elfoglalva, másrészt pedig negyedik stúdióalbumán dolgozik. A Cosmopolitan magazinnak adott válasza alapján viszont bármilyen elfoglalt is lesz 2013-ban, „egy álma válna valóra, ha Taylor Swifttel koncertezhetne”.

Szerencsére, Taylor Red nevet viselő koncertsorozata jövőre indul, így elképzelhető, hogy Selena néhány állomáson részt vesz! :)

Jelena együtt

2012.12.21. 09:53, Mia

Nagyon úgy fest, hogy Selena és Justin újra találkozgatnak. Tegnapelőtt készült róluk két kép New Yorkban. Sajnos a képek nagyon rossz minőségűek és alig vehető ki valami.. Mit gondoltok? Jelena újra egy pár? :)

Spring Breakers

2012.12.19. 15:18, Mia

Egy újabb jelenetet kaptunk a Spring Breakersből, amit ezen a linken nézhettek meg! :)

Twitter fotó

2012.12.18. 21:20, Mia

Ronan Farrow tegnap közzétett twitterén egy képet, amin Selenával pózol.

Holiday Party

2012.12.18. 21:13, Mia

Selena is résztvett a Blondie Girl Productions Holiday Party-n, California, Studio City-ben. Felkerült pár kép a galériába, amin leginkább Ashley Tisdale és Selena Gomez pózol együtt! :)

Magyarázat

2012.12.18. 15:51, Mia

Sziasztok. Magyarázattal tartozom nektek és a két volt társszerkesztőmnek is. Először is Vicnek és Torinak üzennék. Tori facebookon sem jelölt vissza, így nem is tudtam vele beszélni, Vic sem sokszor volt fent, és ő se nagyon tartotta velem a kapcsolatot, már az utóbbi időben az oldallal sem foglalkoztatok, ezért úgy döntöttem, hogy egyedül folytatom az oldalt. Tudom, hogy nem így és nem most kellett volna ezt veletek megbeszélnem, de más módot nem találtam rá. Van egy olyan érzésem, hogy ezt a bejegyzést sem fogjátok elolvasni. Szóval nagyon szépen köszönöm az eddigi munkátokat, de úgy döntöttem, hogy egyedül folytatom tovább a szerkesztést. Remélem, hogy egyikőtök sem haragszik meg. :)
A látogatóknak pedig csak annyit üzennék, hogy túl vagyok az előrehozott érettségin, a szalagavatón, ezért több időm marad. Persze tanulni még mindig rengeteget kell, mert gyorsan itt lesz majd az érettségi, de ez mellett van időm, szóval újult erővel visszatérek és tízezerszer annyi odafigyeléssel és tartalommal jövök majd mint eddig! :)