SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG

Selena Gomez 1992. július 22-én született Grand Prairieben, Texasban, Ricardo Joel Gomez és Amanda Dawn Cornett egyetlen gyermekeként, mikor még Mandy csak 16 éves volt. Amikor megszületett, egy Selena Quintanilla-Pérez nevű énekesnő után kapta a nevét. Selena első nagy szerepe a 'Barney és barátai' című sorozatban történt, 2002-ben, Giannát alakította, majd kisebb szerepeket követően a nagy áttörést a Disney Channel egyik sorozata, a 'Varázslók a Waverly helyből' hozta meg neki, 2007-ben, öt éven keresztül alakította Alex Russo szerepét, ekkora már 15 éves volt. Közben kisebb-nagyobb szerepei voltak filmekben, sorozatokban egyaránt, 2009-ben megjelent első albuma is, ami a 'Kiss & Tell' nevet kapta. Három albumig és három szólóalbumig meg sem állt, utoljára a 'Revival' jelent meg 2015-ben, majd 2016 májusától elindult a Revival Tour, de Selena ebben a pillanatban is éppen dolgozik valamin. :)

 
Munkálatok

HOTEL TRANSYLVANIA 3
Típus: Mesefilm
Selena mint: Mavis szikronhangja
Kiadás dátuma: 2018. július 13.
Státusz: Előkészületek

13 REASONS WHY
Típus: Sorozat
Selena mint: Az alkotó
Kiadás dátuma: 2017. március 31.
Státusz: Kazetták folyamatban

PUMA
Típus: Ruházati cég
Selena mint reklámarc
Megjelenés: Folyamatosan

COACH
Típus: Ruházati cég
Selena mint modell, tervező
Megjelenés: Folyamatosan

 
Partnerek

Ha szeretnél a cserék közé jelentkezni, akkor azt a chat hiánya miatt csak mailban teheted meg: selenabomb@gmail.com. Ha szünet, zárás vagy hírek hiánya miatt lekerültél, akkor az ikonok alatt találod az oldalad címét, linkeletlenül.

   

   

   

12/8 hely szabad

 
Aktuális

 
Infóbox
Szerkesztő: Mia
Téma: Selena Gomez
Nyitás: 2011. március 15.
Címváltás HeySelenáról: 2017. október 18.
Elérhetőség: selenabomb@gmail.com
Kredit: LindaDesign | Efruse
Szolgáltató: G-portál | SoSugary
Az oldal nem áll kapcsolatban Selena Gomezzel, hozzátartozóival, vagy ismerőseivel. Ez egy magyar rajongói oldal, ahol minden modul saját írású és fordítású, ami pedig mégsem, ott feltüntettem a forrást. Az oldal célja, hogy elsőként értesülj az énekesnővel kapcsolatos hírekről.
 
Instabox

@selenagomez

 
Archívum
Friss bejegyzések
2018.07.22. 05:55
2018.07.13. 09:32
2018.07.13. 08:43
 
Látogatók
Indulás: 2011-03-15
 

Gyerekkoruk hozta őket össze

Selena Gomez és Justin Bieber még tavaly januárban jött össze, és szerelmük azóta is töretlen. A fiatal pár nemrég a BOP magazinnak adott interjút, ahol elárulták, hogy megpróbáltatásokkal teli gyermekkoruk segítségével találtak egymásra. Selenát és Justint is egyedül nevelték. Édesanyjuk, akik még tinikorukban adtak életet gyermekeiknek, mindketten meglehetősen szegény körülmények között éltek. Selena egyszer azt mondta, mindig spórolniuk kellett, ha meg akarták látogatni a szomszédos városban élő rokonaikat.

"Emlékszem, hogy mindig elfogyott a benzinünk – nyilatkozta a lány. – Kiszálltunk a kocsiból, és kilométereket gyalogoltunk, hogy segítséget kérjünk, csak mert anyám túl büszke volt, hogy pénzt fogadjon el a szüleitől."

Bár Selena édesanyja három műszakban dolgozott, sosem volt elég pénzük, hogy eltartsák magukat. Ugyanekkor, ezer mérfölddel arréb Kanadában, Justinéknak ugyanilyen problémákkal kellet szembenézniük. "Még csak egy rendes ágyam sem volt” – mondta Justin. "Egy kék, kihúzhatós kanapén kellett aludnom." Justin, és édesanyja, Pattie egy ideig hitelre béreltek egy lakást, azonban a dolgok rosszabbra fordultak, és Pattie szüleihez kellett költözniük.

Bár mindkettejük életében adódtak problémák, a reményt egyikük sem vesztette el: arról álmodtak, hogy egy nap majd ragyogó hollywoodi csillagokká válnak. Selena 2007-ben futott be a Wizards of Waverly Place-szel, míg Justinnak csak két évvel később, a One Time című slágere hozta meg a sikert. Ezután rengeteg díjátadón találkoztak, majd az egyiken mélyebb beszélgetésbe bonyolódtak, mely nehéz gyermekkorukról szólt. Ezután a két tinisztár, állításuk szerint órákon keresztül beszélt telefonon, és nagyon szoros barátság alakult ki kettejük között. Azonban egy idő után, ezek az érzelmek új szintre léptek, és a két fiatal óhatatlanul egymásra talált. Justin és Selena azóta is Hollywood egyik álompárjaként van számon tartva, így talán gyerekkori megpróbáltatásaikat kifizetődőnek tekintik.

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!